2012. augusztus 30., csütörtök

Út a Gyémántokig - MINDENKI, aki. 6.rész

Legyen benned hajlandóság arra, hogy egy év kemény és elkötelezett munkát szentelsz a Talk Fusion üzletnek, és mi tudjuk, hogy soha többé nem kell másik céget építened. Ebben az egy éves  periódusban 100%ban adj bele mindent!!
Elsősorban és mindenekelőtt minden barátodat, családtagodat és munkatársadat hívd meg egy élő közvetítésre. Válogatás nélkül irányítsd fel őket az élőtájékoztatóra, és IGENIS kövesd a 4 lépést különös tekintettel a rendkívül fontos háromirányú hívásra a szponzoroddal. Rá fogsz jönni arra, hogy ennél a cégnél milliós nagyságrendű jövedelmeket mindenki el tud érni, és valóban MINDENKI!
Barátaim az elmúlt 20 évben még sosem láttam egy cégnél még csak hasonlót, sem mint ami a Talk Fusion-nél történik. Igen mindig is voltak, vannak és lesznek is jó cégek, nagyszerű lehetőségek, világszerte akik a direkt értékesítési modellt használják a termékeik eladására és a kiszolgálásra, de egyetlen sincs közülük, amely hétköznapi emberek számára olyan lehetőséget nyújtana mellyel valóban pénzt, tudnak keresni és valódi anyagi függetlenséget, tudnak elérni, mint a Talk Fusion. TE a legjobb helyen vagy, a legjobb időben a legjobb céggel a legjobb időzítési szakaszban.
Mindannyian akár  Grand Blue Diamondok tudunk lenni, ha ezt célul tűzzük magunk elé, és mindent megteszünk érte időben. A Talk Fusion Üzlet hozza el számunkra és mindenki számára világszerte a szabadságot.
Íme a következő 6/8 rész

Diamond Rush Talk Fusion – Live Tréning Bob Reina 6/8 része 


200 nap alatt hogyan érheted el a Gyémánt szintet? Bob Reina Úr, a Talk Fusion Internetes Vállalat tulajdonosa és vezérigazgatója kidolgozott egy olyan szisztémát, amelyet 6/8 részben videóban el tudsz sajátítani.
Változtassuk meg együtt az életed!

A Mágikus Pillanat, amikor az új munkatársad igazán megérti, hogy válthatja valóra az álmait a Talk Fusion segítségével.

Szabóné Schmidt Mária
független képviselő
Regisztráció

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése