2012. augusztus 30., csütörtök

Út a Gyémántokig - Első lépések

Tudom, hogy Mi Együtt jelentős bevételt tudnánk ebből a lehetőségből csinálni!  1 rész.

Mostanában néztem meg egy online tájékoztatót és elképesztő volt. Akkora benyomást tett rám ez webkonferencia, hogy utána azonnal csatlakoztam a céghez. Még csak rövid ideje dolgozom együtt ezzel a céggel, de már jó úton vagyok ahhoz, hogy több milliós jövedelmet keressek ebben az évben és élvezzem az ezzel járó életstílust. Te, hogy itt Vagy az nem véletlen. Te is változtatni akarsz az életeden.

  Ismerem ezt az érzést és tudom, hogy te és én együtt jelentős bevételt tudnánk ebből csinálni!
                                 
 Építsd a Talk Fusion üzletedet lézerfókusszal!

Legyen benned hajlandóság arra, hogy egy év kemény és elkötelezett munkát szentelsz  a Talk Fusion üzletnek, és mi tudjuk, hogy soha többé nem kell másik céget építened.  Ebben az egy éves periódusban 100%ban adj bele mindent!!

 Mit kell Tennünk?  

Első lépésként - Hallgasd meg és vegyél részt  a Talk Fusion Élő Képzésén. Diamond Rush Talk Fusion – Élő képzés Bob Reina Talk Fusion Vezérigazgatója.  Bob Reina - Lakos József magyar hangja .




"Te azért vagy itt, hogy megváltoztasd az életedet, mi pedig azért, hogy segítsünk neked ebben. A teljes Diamond Rush 8 részes Talk Fusion szisztéma/rendszer alapja, hogy tökéletesen elsajátítsd és lemásold a 4 nagyon egyszerű lépést.
1. Jelöltek meghívása
2. Jelöltjeid fel- vagy elirányítása egy élő tájékoztatóra. (online, offline)
3. Után követés 3 irányú hívásokkal.
4. Csatlakoztasd az új indulóidat az ingyenes képzési rendszerre.
200 nap alatt hogyan érheted el a Gyémánt szintet?  Bob Reina Úr, a Talk Fusion Internetes Vállalat tulajdonosa és vezérigazgatója  kidolgozott egy olyan szisztémát, amelyet 8 részben videóban el tudsz sajátítani. Változtassuk meg együtt az életed!  A Mágikus Pillanat, amikor az új munkatársad igazán megérti, hogy válthatja valóra az álmait a Talk Fusion segítségével.

Szabóné Schmidt Maria
független képviselő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése