2012. augusztus 30., csütörtök

Út a Gyémántokig - Jelentős bevételt tudunk...2.rész


Mi Együtt Jelentős bevételt tudunk a Talk Fusion Lehetőségből csinálni!


Diamond Rush Talk Fusion – Élő képzés 2 része Bob Reina Alapítója - Vezérigazgatója
Lakos József magyar hangja

"Te azért vagy itt, hogy megváltoztasd az életedet, mi pedig azért, hogy segítsünk neked ebben.
A teljes Diamond Rush Talk Fusion szisztéma/rendszer alapja, hogy tökéletesen elsajátítsd
és lemásold a 4 nagyon egyszerű lépést.

Ahogy az én Talk Fusion-os mentorom Ács Zoltán tanította nekem, a nagy sikert bárki el tudja érni, aki hajlandó megfelelő mennyiségű időt ráfordítani és lézer fókuszálni tud a Talk Fusion üzletére! A legfontosabb, hogy ne dőlj be minden olyan üzleti ajánlatnak, ami a gyors meggazdagodás és az elképzelhetetlen álmok megvalósításának ígéretével kecsegtet.

Ne feledd, hogy mindig lesznek szerencselovagok, akik a csatlakozásukat követő első pár hétben nem   érnek el sikereket, habár egy léleknek sem szóltak és a Diamond Rush kézikönyvet sem lapozták át máris egy következő nagy lehetőségbe, ugranak bele. Az egyszerű négylépéses másolható sikerterv egy bekezdésben:



( Igen, itt van minden – egy pár szóban- hogy hogyan építsd a saját üzletedet a másolódás erejét használva és tanítva. Mindig emlékezz, arra nem az számít, hogy mi az, amit te teszel, hanem, hogy amit teszel az másolható-e, ez fogja meghozni az óriási változást az életedben!)
Olvasd el a Diamond Rush Útmutatót a háttérirodádban és kövesd a 4 lépéses másolható szisztémát.
1 .Tanuld meg hogy hívj meg embereket az élő tájékoztatókra
2. Tanuld meg, hogy mindig hívd fel őket közvetlen a tájékoztató előtt és győződj meg róla, hogy nincs semmi problémájuk a konferenciára való csatlakozással
3. Csinálj 3 irányú hívást a szponzoroddal, építsd fel a szponzorod, mint egy nagyszerű személyt és hagyd, hogy ő beszéljen a jelölttel
4. Csatlakoztasd az új üzlettársadat a rendszerhez! Ez a következőt jelenti: mutasd, tanítsd és égesd az elméjébe a fenti lépéseket 1-től 4-ig.
Kövesd a fenti lépéseket és az üzletedben óriási növekedést fogsz tapasztalni! És újra megismételni.
200 nap alatt hogyan érheted el a Gyémánt szintet? Bob Reina Úr, a Talk Fusion Internetes Vállalat tulajdonosa és vezérigazgatója kidolgozott egy olyan szisztémát,  amelyet 8 részben videóban el tudsz sajátítani.
Változtassuk meg együtt az életed!
A Mágikus Pillanat, amikor az új munkatársad igazán megérti,
 hogy válthatja valóra az álmait a Talk Fusion segítségével.
Szabóné Schmidt Mária
független képviselő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése