2012. december 19., szerda

Globális üzlet otthonrólKedves "Vállalkozó" partnerem!

Mi az az erő, ami sikerre viszi vállalkozásogdat?
Elérkezett az a pillanat, amikor komolyan el kell gondolkodnod vállalkozásod jövőjéről!

Mi az az erő, ami sikerre viszi..... 


Mi is ez a Napló?

Ez az a hely, ahol jól megmutathatnám és megmondhatnám a mi az az erő, de ez az én választásom.  Miről szól ez a bejegyzés? Kapcsolati Marketingről, egy globális üzletről amit az otthonomból építek
Erről fogok itt naplót vezetni. Mi lesz a naplómban,azok a megtapasztalások és érzések amit a mindennap érnek, és úgy érzem meg kell osztanom Veled. Természetesen vannak álmaim és céljaim.     A megvalósulásának módjával foglalkozom, és mindennap közelebb érek hozzá.

Meghívlak egy jobb életbe, mert a jövő itt kezdődik!Tekintsd meg itt az AjánlóLeveleket  is. Amíg a végére érsz biztos vagyok benne, hogy Te is kapcsolatokat fogsz keresni és ha tetszik megosztod másokkal - meghívod barátaidat, 
ismerőseid - mint amikor látsz egy jó filmet a moziba, vagy jó éttermet mikor jó volt az étel. 
Csak az a különbség hogy azért senki sem fizet.

Ha úgy gondolod, hogy kell valami neked is...idő, pénz (a kettő egyszerre) vagy akár társaság, új barátok, szerelmek, kapcsolatok, szeretet, pozitív közösség, fejlődés, SZABADSÁG, akkor lehet,  hogy jó helyen jársz.

Ha kell egy megoldás, bátran szólíts meg, ha tudni akarod mi ez, akkor szólíts meg...de ne halogass, mert futnak a percek, az órák, a napok.
A blogolás, a videós önéletrajz, és az olyan networking oldalak, mint a Linkedin, a Facebook és a Twitter immár elengedhetetlen és a legkorszerűbb eszköze lett, a saját márka  Saját márka    kiépítésének és a karrierépítésnek.
Kattints az aláhúzott szavakra, (linkekre)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése