2013. január 1., kedd

Új évet ébresztő gondolatok,Új évet ébresztő gondolatok, csakis üzleti alapon

A villamoson utaztam az ünnepek előtt, éppen leszállni készülődtem, mikor megszólal az ajtó mellett egy hölgy. - Maga érzi az ünnepi hangulatot?
- Persze nagyon is, mondtam vidáman.
- Visszakérdeztem és Ön?
– Válasza a következő: - Ez is olyan nap, mint a többi...na jó! Nem olyan, csak egy kicsit más.

60 éven túl rádöbbenünk, hogy megint eltelt egy év. Elgondolkodunk azon, hogy mennyire gyorsan eltelik 365 nap. Mennyire hamar elröppent a 12 hónap. S minden kezkődik előről. 2013 a Változás éve.

Amit én most adni tudok neked, az az IDŐ.
Időt a családodra, a szeretteidre...persze ez nem megy majd egyik napról a másikra.

Amikor azt mondja nekem valaki, hogy

- Nincs erre időm!  Akkor megkérdezem:
- Mire nincs időd?

Arra, hogy felépíts 2-5 év alatt egy akár milliókat hozó pénztermelő gépezetet?
Arra van időd, hogy 60 éves korodig fillérekért robotoltunk, robotolj? Legszívesebben megérinteném a homlokodat és azt mondanám:

- Te lázas vagy kedves barátom!Az elmúlt egy évben sokan azt mondták: Igazam van csatlakozom  - Tanárok, óvónők, informatikusok, főiskolások, fiatal anyukák, cégtulajdonosok, vállalkozók, munkanélküliek és még sokan mások. Vajon mit láttak meg, amit Te még nem? Nem tudom.

Ha úgy gondolod, hogy kell valami neked is...idő, pénz (a kettő egyszerre) vagy akár társaság, új barátok, szerelmek, kapcsolatok, szeretet, pozitív közösség, fejlődés, SZABADSÁG, akkor lehet, hogy jó helyen jársz. Nem tudom.


Ébresztő kedves barátom, január 2-án új hétköznapok kezdődnek. Újra érkeznek a csekkek, újra dolgozni kell menni, újra nem lesz időd semmire...meddig tart ez még? Nem tudom, ezt csak Te tudhatod!

Ha kell egy megoldás, bátran szólíts meg, ha tudni akarod mi ez, akkor szólíts meg...de ne halogass, mert futnak a percek, az órák, a napok.

Boldog Új Esztendőt Neked!


Marika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése